VERS VAN DE PERS

VR WORKS

COMMUNITY PAGE

Op deze pagina vindt u alles om van start te gaan met VR WORKS.  Zo kunt u via deze community meer te weten komen over het laatste nieuws, handleiding, FAQ, implementatie en kunt u verschillende producten downloaden.

WHAT’S NEW

Het laatste nieuws, ontwikkelingen & nieuwe partners.

Lees meer
HANDLEIDING

Bekijk de digitale handleiding voor het gebruik van de VR Works set.

Lees meer
FAQ’S

Een overzicht van de meest gestelde vragen binnen de VR Works Community.

Lees meer
SUPPORT

Contact en downloads zoals content overzicht, implementatie & transcripten.

Lees meer
VR WORKS COMMUNITY

DE BESTE AANPAK

Deze community is ontwikkeld voor onze snelgroeiende VR WORKS klanten. Zo kunt u via deze community meer te weten komen over het laatste nieuws, handleiding, FAQ en implementatie van de VR WORKS binnen uw organisatie.

29

Partners van VR WORKS

54

Beroepen in database VR Works

22

VR Films in productie

ONZE VR WORKS PARTNERS

Marlon MeeuwisJunior Consultant, Sociaal Innovatie Centrum: smart working

Wat een prachtig initiatief om VR in te zetten bij arbeidsmarktoriëntatie.

FAQ VR WORKS

Bekijk de digitale handleiding voor meer informatie

Bekijk handleiding

Hoe start ik de VR-tools juist op?

Allereerst start u de tablet en opent u de VR Works app, vervolgens zet u de VR-brillen aan. Wanneer de VR-bril is opgestart ziet u door de bril de melding dat de controller niet is aangesloten. Door de bril ziet u een blauwe, ronde cursor. Met de cursor gaat u naar de knop ‘Skip’ en opvolgend drukt u op de ‘Home’ knop (op VR-bril) om te bevestigen. U komt nu in het VR WORKS welkomstscherm. Na enkele seconden krijgt u op de tablet de melding dat de VR-brillen zijn gekoppeld aan de tablet.

De VR-tools zijn nu juist opgestart. 

Hoe verbind ik de VR-tools met een wifi-netwerk?

Verbinden van de tablet:

Open de tablet en ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Netwerk en internet’. Kies uit het overzicht het gewenste WLAN (draadloze netwerk) en maak verbinding. De tablet is nu verbonden.

Verbinden van de VR-bril:

Wanneer de VR-bril is opgestart, druk 5 seconden de ‘Bevestig’ knop (op VR-bril) in. Als u met de bril naar boven kijkt, ziet u het instellingen-menu. Ga met de ronde, blauwe cursor naar de ‘WLAN’ knop en selecteer deze door de ‘Home‘ knop (op VR-bril) in te drukken. Kies uit het overzicht het gewenste WLAN (draadloze netwerk) en maak verbinding. De VR-bril is nu verbonden.

Waar vind ik het accupercentage van de VR-bril?

Wanneer de VR-bril is opgestart, druk 5 seconden de ‘Bevestig’ knop (op VR-bril) in. Als u met de bril naar boven kijkt, ziet u het instellingen-menu. Rechts in dit menu vindt u het accupercentage van de VR-bril.

Hoe kan ik de content her-synchroniseren op de tablet en VR-bril?

Ga naar de VR WORKS app op de tablet. Rechts bovenaan de knop ‘Bekijk / beheer downloads’, deze klikt u aan. In dit menu vindt u bovenaan de knop ‘Hersynchroniseren’. Wanneer u hierop klikt zal de content opnieuw her-synchroniseren.

Hoe start ik een video op de VR-bril?

Video starten via de tablet:

Wanneer de VR-bril en tablet opgestart zijn, klikt u op de tablet rechtsboven in het menu op het ‘cast’ icoon (Hier vindt u de gedetecteerde VR-brillen). Klik op de VR-bril (1 of 2) waar u de video op wilt bekijken. Vanuit hier gaat u naar de gewenste video op de tablet. Wanneer de video start, vindt u links boven de video de eerder gekoppelde VR-bril, deze klikt u aan. De video speelt nu af via de tablet en VR-bril.

Video starten via de VR-bril

Wanneer de VR-bril is opgestart, druk 5 seconden de ‘Bevestig’ knop (op VR-bril) in. Als u met de bril naar boven kijkt, ziet u het instellingen-menu. Links in dit menu vindt u de ‘Stop Tablet’ knop, selecteer deze met de ronde, blauwe cursor en bevestig met de ‘Bevestig‘ knop (op de VR-bril). U ziet nu de VR WORKS app door de VR-bril. Selecteer de gewenste video met de ronde, blauwe cursor en de ‘Bevestig‘ knop. De video speelt nu af via de VR-bril.

Hoe start ik op beide VR-brillen een andere video?

Ga vanuit de tablet naar het ‘cast’ icoon rechtsboven in het menu. Selecteer eerst VR-bril 1 en kies vervolgens de gewenste video, deze zal vervolgens starten. Ga wederom terug naar het ‘cast’ icoon en selecteer VR-bril 2. Vervolgens kies je voor deze VR-bril een andere gewenste video, waarnaar deze ook start. Op beide brillen speelt nu een andere video.

CONTACT & DOWNLOADS

Hier kunt u de transcripten downloaden van de VR WORKS content.

Klik hier

Hier kunt u het handboek voor implementatie van VR WORKS downloaden.

Download hier

Contact.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u assistentie nodig met de VR Works applicatie, neem dan vooral contact op via de onderstaande gegevens. Wij helpen u graag verder.

Luuk Mul
Telefoonnummer:       0031 73 20 202 89
E-mail:                           
support@weetdingen.nl
Website:                        
www.wijwetendingen.nl
Adres:                             
Verwersstraat 49
                                          5211HT, ’s-Hertogenbosch

Neem ook contact met ons op voor meer informatie of wanneer u met ons wil samenwerken aan een project!

Renço Wesseling
Telefoonnummer:        06 24 89 13 77
E-mail:                             renco@stichtingstip.nl


Niels de Vries
Telefoonnummer:        06 36 46 88 77
E-mail:                             info@compucraft.nl