Maak kennis met onze partners!

Partners

Onze partners maken gebruik van één of meerdere van onze projecten. Zij leveren waardevolle informatie en op basis hiervan kunnen we onze projecten naar een volgend niveau tillen!

Kennispartners

Onze kennispartners helpen ons om de vertaalslag tussen de techniek en de praktijk te maken. Door onderzoeken naar het gebruik van onze projecten uit te voeren zorgen we voor een goede theoretische onderbouwing van onze dienstverlening!

Netwerk- en fundingpartners

Onze netwerk- en fundingpartners helpen ons bij het verbinden van onze projecten met relevante stakeholders en het verkrijgen van de benodigde middelen.

Partners

Zonder partners geen impact!

Onze innovaties hebben zonder partners die gebruikmaken van onze projecten geen bestaansrecht. Daarnaast zijn zij essentieel voor het doorontwikkelen van het project en er zo voor te zorgen dat er een duurzame dienstverlening ontstaat.

Word ook partner!
Neem contact op
Kennispartners

Innoveren doe je samen!

Onze innovaties komen nooit van de grond zonder partners die verstand hebben van technologie, gedrag en design. Onderstaand een aantal partners die vanuit een intrinsieke drive en met maatschappelijke insteek bouwen aan onze innovaties.

Word ook kennispartner!
Neem contact op
Netwerk- en fundingpartners

Zonder netwerk geen groei!

Dit geldt  uiteraard ook voor de partijen die ons helpen bij de opschaling in het netwerk, het verbinden met andere relevante stakeholders en het verkrijgen van de benodigde middelen.

Word ook netwerk- en fundingpartner!
Neem contact op

Wat zeggen onze partners?

“Technische innovaties met maatschappelijke impact verdienen het om zo breed mogelijk in de markt ingezet te kunnen worden, onze partnership draagt hieraan bij zodat we kennis kunnen blijven delen en de doelen van de stichting maximaal kunnen ondersteunen.”

Klaas NagelWij doen Dingen

“Voor innovatie is het belangrijk dat er de mogelijkheid is om samen te werken, ideeën te delen. Je moet in gesprek gaan met deelnemers, kandidaten en klanten en er voor zorgen dat je goede feedback krijgt en je begrijpt wat de behoeftes zijn. Dit alles gebeurt bij Stichting Stip.”

Niels de VriesCompucraft

“Vanaf mijn 1e dag in het SW- en participatiedomein werk ik nauw samen met de mensen binnen Stichting Stip. Een geweldige open, informele en tevens daadkrachtige manier van verbinden, kennis delen en samenwerken. Hier worden echte resultaten behaald..”

Martin TucciBusiness Consultant, WerkSaam Westfriesland

Ook partner worden?

Neem contact op