Het bestuur van Stichting Stip

Peter Liesker

Bestuursvoorzitter

Peter is in zijn rol als bestuursvoorzitter eindverantwoordelijke binnen het bestuur. Hij zorgt voor de juiste koers en houdt in de gaten dat de Stichting bezig is met de juiste zaken. Tevens is hij betrokken bij diverse innovaties die in de ontwikkelfase een duwtje nodig hebben.

Zijn persoonlijke motivatie om Stichting Stip op te richten is een maatschappelijke. Nadat hij in het bedrijfsleven diverse (directie) functies heeft bekleed is het tijd voor een meer maatschappelijk gedreven avontuur. Tevens kan hij zijn opgedane kennis en kunde doorgeven aan mensen in de stichting.

Renço Wesseling

Mede oprichter

Renço is operationeel verantwoordelijk voor de stichting en bestuurslid. Hij zorgt voor de opschaling van projecten naar maatschappelijke partners en staat midden in het netwerk van stakeholders.

De motivatie van Renço om de stichting op te richten is snelheid en impact maken. Naast deze stichting is Renço ook actief geweest op verschillende plaatsen binnen de overheid en bedrijfsleven. Door de stichting op te richten kunnen maatschappelijke innovaties worden opgeschaald zonder verlies van snelheid en met maximale focus op maatschappelijke doelen.