ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN

VR WORKS

WORD PARTNER
Our Philosophy

Virtual reality verkleint de afstand tussen werkzoekenden en de arbeidsmarkt.

Het vinden van passend werk is niet voor iedereen even makkelijk. Denk maar eens aan mensen die langere tijd niet hebben gewerkt, leerlingen die een eerste stageplaats zoeken, of nieuwkomers die in de Nederlandse arbeidsmarkt aan de slag willen. Hoe weet je welke baan bij je past? En misschien is solliciteren wel heel spannend waardoor het nog moeilijker is om in actie te komen.

Met behulp van virtual reality helpen wij mensen bij hun arbeidsmarktoriƫntatie. Door ze virtueel bezoeken te laten brengen aan de werkvloer van diverse bedrijven kunnen zij heel laagdrempelig ervaren hoe het is om bijvoorbeeld een schilder, medewerker in de zorg, of orderpicker te zijn. Met behulp van 360-graden-films ervaren zij de omgeving en ze krijgen een eerlijk beeld van de leuke en minder leuke kanten van het vak.

VR Works biedt een database met meerdere films van praktische beroepen waar vraag naar is in de arbeidsmarkt.Hierdoor kunnen gebruikers op hun eigen tempo in verschillende branches een kijkje nemen. Deze dienstverlening wordt gebruikt bij meerdere maatschappelijke organisaties zoals UWV, diverse sociale diensten van gemeenten en meerdere scholen.

SERVICEGERICHT

VR Works ondersteunt partners op alle vlakken van het implementatieproces zodat adoptie binnen de partnerorganisatie geoptimaliseerd wordt.

DOELGROEPEN

VR Works is geschikt voor diverse doelgroepen die op zoek zijn naar een baan binnen de operationele kern van een organisatie. Ook kan VR Works op verschillende manieren ingezet worden.